Iz njenih oči sta žarela prijaznost in toplina… žal, pa je bila bolezen močnejša in v mesecu maju je tako za vedno zaprla svoje oči naša draga Pandora ali Dorica, kot ji je ljubkovalno včasih rekla njena Smiljana.

Pandora je bila igriva, živahna, včasih malce prikupno nerodna in vedno pripravljena narediti vse za priboljšek. S svojim urejenim svilenim kožuščkom, vihravim repkom in prijaznim pogledom jo je bilo z lahko vzljubiti. S svojo nežnostjo, toplino in igrivostjo je razveseljevala tako mladostnike kot tudi starostnike v različnih ustanovah.

Skupaj s pasjim bratcem Orijem sta osrečevala svojo ljubečo družino in vzbujala pozornost kjerkoli sta se pojavila. Svojo družino sta spremljala na številnih skupnih izletih in prav ti Pandoro sedaj najbolj pogrešajo.

Draga Pandora.

Prav tako, kot si se nekoč skupaj z mojo Lu in Orijem podila po travnikih in njivah se danes na drugi strani mavrice zagotovo igrivo podiš z vsemi našimi ljubljeni kosmatinci, ki so nas žal že zapustili … in čeprav te ni več med nami, boš v naših srcih živela večno.

Tadeja Kavčevič

PRISPEVAJ SVOJIH 5

Vsaka PETka je dobrodošla, saj nam pomaga delati bolje.

RAD BI DONIRAL