Obvestilo o testiranju psov in vodnikov za opravljanje posredovanja s pomočjo psa

14. 4. 2020 smo vse zainteresirane obvestili, da sta testiranje in usposabljanje psov in vodnikov za pridobitev naziva Terapevtski par, ki ju je zavod PET letos načrtoval, zaradi epidemije, prestavljeni na začetek leta 2021. Nove datume naj bi objavili v novembru, a ker je situacija v zvezi s potekom epidemije nepredvidljiva, točnih datumov testiranja in usposabljanja ne moremo objaviti.

Za enkrat testiranje načrtujemo spomladi 2021 (predvidoma v aprilu). Močno upamo, in si resnično želimo, da ga bomo lahko izvedli, ravno tako pa tudi usposabljanje.

Kljub temu vas vabimo, da nam pišete in sporočite vašo pripravljenost na testiranje; uvrstili vas bomo na seznam vabljenih in vas povabili, ko bodo razmere to dopuščale.

Med tem si lahko na naši spletni strani v zvezi s tem preberete nekaj informacij, ki vam bodo prišle prav pred testiranjem.

Če pa imate še kakšna dodatna vprašanja pa vas vabimo, da nam pišete na naš elektronski naslov: info@zavod-pet.si ter nas spremljate na Facebooku in Instagramu.

Lepo vas pozdravljamo,

Zavod PET

 

Nazaj na seznam novic

PRISPEVAJ SVOJIH 5

Vsaka PETka je dobrodošla, saj nam pomaga delati bolje.

RAD BI DONIRAL