Sodelujemo v akciji Objem topline

V mesecu januarju Zavod PET sodeluje v akciji Objem topline, kjer se bomo potegovali za donacijo v višini 1000€. Veseli bomo vseh objemov, ki nam jih boste vsak dan podarili!

http://objemtopline.dormeo.net/

Navodila za podarjanje objemov:
1) Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom. 2) To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.

3) Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bodo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

4) Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji.

Za vse objeme se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo!

Nazaj na seznam novic

PRISPEVAJ SVOJIH 5

Vsaka PETka je dobrodošla, saj nam pomaga delati bolje.

RAD BI DONIRAL