Rona. Prišla je, majhna in drobna, z neizmerno in neustavljivo energijo. Mirovala je samo, ko je spala. Rasla je in tekla vedno hitreje, vedno bolj spretno lovila žogice in frizbije ter veselo pozdravljala vse okoli sebe. In delala vse po svoje.

Skupaj sva se učili in največ sem se morala naučiti jaz, ona je vse naredila mimogrede. Mala šola jo je dolgočasila: če trikec že znaš, zakaj bi ga ponavljal? Drugače je bilo na treningu agilitija, eno samo veselje.

Skoraj neopazno se je spreminjala, iz male divje je postala mala diva, nežna pasja gospodična. Odraslih in otrok se je dotikala nežno in z občutkom, pokazala je svojo naklonjenost, ali pa se raje umaknila. Prišel je čas, ko lahko podari trenutke veselja, nežnosti, poljubčke ali pa samo stoji zraven, da jo lahko pobožaš.

PETke so naju sprejele medse in nama s svojo srčnostjo in znanjem pomagale na tej poti. Skupaj sva se učili in delali ter postali terapevtski par. Veselim se obiskov otrok in starejših, njihovih sijočih nasmehov ter skupnega veselja, ki nam ga kužki vedno znova pričarajo.

 

Tadeja in Rona

PRISPEVAJ SVOJIH 5

Vsaka PETka je dobrodošla, saj nam pomaga delati bolje.

RAD BI DONIRAL