Puma je prišla v moje življenje načrtno. Po dolgem iskanju primernega vzreditelja, me je pot peljala vse do Nizozemske, od koder prihaja Puma. Življenje mi je podarilo točno to, kar sem iskala – pasjega prijatelja z odličnim karakterjem in voljo do dela.

Izhajam iz družine, kjer so bili psi vedno prisotni in del našega življenja. Tako mojo družino sedaj dopolnjujejo štirje psi, mačka, kača in dva papagaja. Naši psi so aktivni v raznih pasjih disciplinah, s hčerjo pa tekmujejo tudi v agility-ju.

Po naključju sem zasledila na internetu objavo o testiranju psov za izvajanje posredovanja s pomočjo psa in se odločila, da testiramo Pumo.

Puma je šetlandski ovčar, za katere je značilno, da so zadržani do tujcev. Ker pa Puma v ničemer ni značilen šelti, ampak veliko več, je testiranje opravila več kot odlično in me tako pripeljala med terapevtske pare, za kar ji bom večno hvaležna.

Pripeljala me je med iskrene, in srčne ljudi, ki so pripravljeni za človeka narediti nekaj več …. narisati nasmeh na obraz. Hvala PETkam, da ste naju sprejeli in nama pomagali na tej poti šolanja, da lahko z velikim veseljem, hvaležnostjo in predanostjo riševa nasmehe.

 

Mina in Puma

PRISPEVAJ SVOJIH 5

Vsaka PETka je dobrodošla, saj nam pomaga delati bolje.

RAD BI DONIRAL