Z veseljem sporočamo, da je naš novi sponzor tudi podjetje Narana, kateremu se za zaupanje in pomoč najlepše zahvaljujemo.

Zakaj je naše sodelovanje posebno?

Vsak kupec, ki bo izvršil nakup v spletni trgovini Narane in se identificiral s kodo 10PETINS20, bo imel možnost nakupa s 5% popustom. V primeru, da se bo kateri od kupcev javil neposredno Narani, bo pa evidentno, da spada v skupino kupcev, ki jih je k nakupu spodbudila aktivnost članov Zavoda PET, bo Narana avtomatično uvrstila v skupino kupcev, pridobljenih s strani članov našega zavoda.

Narana bo od nakupov izvedenih v skladu s pogodbo, Zavodu PET namenila dogovorjen procent doseženih vrednosti nakupov od posameznega kupca za izdelke Farm Food HE in tudi ostale izdelke. Več o podjetju si lahko preberete na njihovi spletni strani. Narana bo od nakupov izvedenih v skladu s pogodbo, Zavodu PET namenila dogovorjen procent doseženih vrednosti nakupov od posameznega kupca za izdelke Farm Food HE in tudi ostale izdelke.

NARANA SPLETNA TRGOVINA


 

Objavljeno v časopisu Novi tednik. V Domu starejših Laško jesen življenja preživlja 165 stanovalcev doma in 12 uporabnikov oskrbovanih stanovanj...

>>Več...

Objavljeno v časopisu Komunitator. Zavod PET, ki upravlja s pasjim parkom Ringa, ringa, laja v Idriji, uresničuje svoje cilje in začenja z izobraževanji...

>>Več...

Objavljeno v Laškem biltenu. V sodelovanju s strokovnim osebjem že drugo leto zelo dobro delujemo tudi v Domu starejših Laško...

>>Več...

facebook icon


Pravno obvestilo spletnega mesta  www.zavod-pet.si

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega mesta www.zavod-pet.si. Vsi podatki, informacije, besedila, fotografije, grafika ter drugi materiali in storitve na spletnem naslovu www.zavod-pet.si so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine zavoda PET - Pasja enota terapevtov, Zavod za terapijo s pomočjo psov.

 

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Vse podatke, informacije, besedila, fotografije, grafiko ter drugi materiali in storitve na spletnem naslovu www.zavod-pet.si, se lahko reproducira le v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Podatkov, informacij, besedil, fotografij, grafik ter drugega materiala in storitev, objavljenih na teh spletnih staneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Uporabnik ali naročnik, ki uporablja spletno stran www.zavod-pet.si v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

 

Dovoljeno je nalaganje, tiskanje in shranjevanje dokumentov z namenom izpolnjevanja, ogledovanja in branja le v osebne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih. Pravica do uporabe blagovne znamke in logotipa brez predhodnega pisnega dovoljena ni dovoljena.

 

Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information