Novice

 

 

Objavljeno v tedniku Savinjske novice. Stanovalci v družbi nežnih psičk kar zažarijo in urica v njihovi družbi jim vedno prehitro mine...

>>Več...

Posvojenka Lili je postala terapevtski pes. Tokrat so presrečni, saj je posvojiteljica Branka s psičko Lili postala terapevtski par...

>>Več...

TEDx - Ideje, vredne rasti. V razprodani dvorani Cankarjevega doma, pred 1.500 udeleženci, je Zavod PET...

>>Več...

facebook icon


_________________________________________________________________________

TESTIRANJE SKRBNIKOV IN NJIHOVIH PSOV


Testiranje_2018_thumb.jpg

 

Zavod PET v začetku leta 2018 pripravlja testiranje skrbnikov in njihovih psov ter izobraževanje za pridobitev licence Zavoda PET za opravljanje posredovanja s pomočjo psa.

S tem sporočilom želimo nagovoriti vse, ki bi se nam želeli pridružiti in tako soustvarjati našo skupno zgodbo ter s pomočjo štirinožnih pomočnikov graditi lepši jutri.

 

Zavod PET

_________________________________________________________________________

VABILO NA SLOVESNOST


Vabilo_na_slovesnost_thumb.jpg

 

Torek, 15. november 2016 ob 11:00 uri na Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Vabljeni, da se nam pridružite in nam tako polepšate praznovanje!

 

Zavod PET

_________________________________________________________________________

POHIŠTVENI SEJEM AMBIENT


Belinka.jpg

 

Petek, 20. november 2015 ob 18:00, pohištveni sejem Ambient, Ljubljana.

Ali je možno združiti ljubezen do lesa, umetnosti in dobrodelnosti? Seveda je! Teja Kleč, Meta Wraber in Teo Ivančič so trije mladi umetniki, ki so priskočili na pomoč Belinki in ustvarili 3 unikatne Belinkine klopce. Le-te bodo premierno predstavljene na letošnjem sejmu Ambient, izkupiček iz njihove prodaje pa bo Belinka donirala našemu Zavodu PET.

Dražba umetniških Belinkinih klopc je zaprtega tipa, tako da bodo med prispelimi ponudbami izbrali najboljše, da bo izkupiček, ki ga bo prejel Zavod PET, kar se da velik. Kdor bi rad oddala svojo ponudbo, naj v zasebnem sporočilu na Facebooku profilu Belinke napiše, katero od klopc bi želel kupiti in koliko bi bil zanjo pripravljen odšteti.

Vsem, ki nameravate licitirati pa že vnaprej iskreno in iz srca hvala!

Belinki pa za dejanje velika PETka!

 

Zavod PET

_________________________________________________________________________

PREDSTAVITEV DELOVANJA ZAVODA PET


Barvni-podolgovati.jpg

 

Petek, 13. november 2015 ob 16:00 v Medgeneracijskem centru v Idriji, Arkova 4.

Predstavili vam bomo delovanje zavoda in vlogo in doprinos dela terapevtskih parov k izboljšanju kakovosti človekovega življenja na kateremkoli področju.

Predavanje bosta izvedli Valentina Horvat Kokalj, direktorica zavoda in kinološka inštruktorica ter Monika Rijavec, predsednica sveta zavoda s terapevtsko psičko Bello, s katero tudi obiskujeta DU Idrija.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Medgeneracijski center se nahaja v prostorih Doma upokojencev v Idriji na Arkovi 4.

Prijave zbiramo na: prijave zbirajo na GSM 051 413 148 ali e-pošto: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

_________________________________________________________________________

VABILO NA POSVET


Posvet.jpg

 

Sobota, 7. novembra 2015. Posvet strokovnih delavcev v organizaciji Zavoda PET o posredovanju s pomočjo psa - AAI.

_________________________________________________________________________

TRADICIONALNI PIKNIK ZAVODA PET


Piknik_2015_thumb.jpg

 

V soboto, 19. 9. 2015, smo se PETke in PETki skupaj s svojimi kosmatinci ponovno zbrali na sedaj že 4. tradicionalnem pikniku Zavoda PET. Družili in zabavali smo se v prelepi Zgornje Savinjski dolini v lično urejenih prostorih Kinološkega društva Zgornjesavinjske doline, kjer so nas gostili res srčni ljudje. Vodnikii smo neskončno uživali v sproščenem klepetu ter dobri jedači, kosmatinci pa v medsebojni igri in tekanju sredi zelenega gozda. Piknik pa ni bil namenjen le srečanju članov in članic Zavoda PET, naših prijateljev, sodelavcev in podpornikov, ampak je imel tudi dobrodelno noto. S srečelovom in licitacijo smo namreč zbrali sredstva za dve dekleti, ki sta se znašli v stiski in jima bo naša pomoč prišla še kako prav. Ena od njih je naša članica, ki je že dolgo brezposelna, druga pa gospodična Tina Sajovic (več v priloženem članku iz revije Jana). Srečelov in licitacija sta bila zelo uspešna, ostalo nam je le nekaj dragocenih izdelkov, ki jih od srede, 23. 9. 2015 od 12:00 dalje lahko licitirate na Facebook strani Zavoda PET.

 

Tina_Sajovic_clanek_thumb.jpg

Članek iz revije Jana.

 

Ob tej priložnosti se iz srca zahvaljujemo naši članici Heleni Kotnik za izvrstno organizacijo dogodka, Kinološkemu društvu Zgornjesavinjske doline za uporabo čudovitega prostora, Savinjskim novicam za donacijo cateringa, Urošu Kotnik za oblikovanje in tisk, hčerkam našega člana Franca Stošicki, ki sta poskrbeli za sladko pregreho za nas in za kužke ter vsem, ki so donirali izdelke in sredstva za srečelov in licitacijo:

Nenazadnje hvala tudi vsem članicam in članom za lepo sobotno druženje in velika PETka vsem za zbrana sredstva! Spet smo dokazali, da smo neverjetna ekipa!


Avtorske pravice © 2012 Zavod PET. Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo | Piškotki

Spletna stran je optimizirana za brskalnik Microsoft Internet Explorer 8 ali novejši, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Safari.

 

Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih se izvaja statistika prometa spletne strani ter omogočajo uporabo družbenih omrežij. Z nadaljno uporabo spletne strani se strinjate o uporabi piškotkov. Za več informacij preberite "Kako Zavod PET uporablja piškotke".

Ali sprejmete piškotke na tej spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information